lordboss Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Deku ja bym to rozdzielił, po 2 dodatkowe odbiorniki na przednią lampę i 2 na bagażnik, ja planuje cały czas zrobić (ale jakoś mi się nie chce oświetlenie nóg pod deską i pod fotelami przód i tak będę podłączać, pod deską z przedniej lampy a tył z bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Panowie ja mam pytanie odnośnie wymiaru żarówki c5w z lampki bagażnika chcę wsadzić led ale niewiem jaka wielkość , długośc 31 mm; 36mm ;39mm czy 41 mm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boobi Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Mam Fluenca i do bagażnika podłączyłem pasek LED i wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0rafal Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Mam pytanie, Skąd najwygodniej pociągnąć zasilanie do oświetlenia nóg przód/tył? Najchętniej podpiął bym się pod zasilanie oświetlenia w podsufitce, ma ktoś jakiś schemat lub wie w którym słupku biegną przewody do podsufitki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziuk Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 (edytowane) Czy komuś się udało powsadzać i skutecznie podpiąć lampki w drzwiach? Skoro moduły brużdżą, to może niegłupio by było wziąć prąd z lampek kabinowych - odpowiednio z przedniej dla przednich drzwi i z tylnej dla tylnych? Jakieś ledy średniej mocy, zamiast żarówek, chyba powinno zapobiec jakiemukolwiek przeciążeniu? Tylko grzebanie w podsufitce i ciągnięcie stamtąd kabli nie wiem czy nie jakieś problematyczne? Edytowane 20 Lutego 2022 przez Kaziuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 21 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Im starsze to moje auto tym bardziej nie chce mi się przy nim dłubać. A może to ja już się zestarzałem. Ile to ja planów nie miałem... i zawsze na lato wszystko odkładam a potem zapierdziel w lato, że nawet auta się umyć nie chce. Zawsze się zastanawiałem jak kable do drzwi doprowadzić. Chętnie zobaczę jak ktoś to ogarnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi