psp360 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Witam, problem to brak wskazania temperatury koło zegara. Po krótkim dochodzeniu wygląda to tak, że z lusterka wychodzi wtyk od czujnika, ale nic nie jest do niego podłączone. Czy były Megane II ph1 bez termometru ? Wtedy ktoś mógł wrzucić lusterko od wersji z termometrem. Jak sprawdzić czy mam jakąkolwiek instalację do termometru/ekran obsługujący termometr ? Jeżeli byłaby taka możliwość, chciałbym sam poprowadzić kabel od ekranu do termometru, tylko jak sie wpiąć od strony ekranu ? Drugi problem to brzęczący przycisk od kasowania tripu przy zegarach, jest to "elektryczne" brzęczenie, na dziurach albo przy pewnych obrotach, jeżeli przytrzymam ten przycisk w palcach, brzęczenie ustaje, podłożyłem pod przycisk kawałek plastiku, żeby nie latał, ale to nic nie pomogło. Pozdrawiam, Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaag Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Dokładałem tą funkcję u siebie, opisałem co i jak, poszukaj tematu ktorego autorem jest m.platek ale były też inne tematy. Edytowane 7 Lutego 2016 przez kaag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi