Andriu_un Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Witam. Niestety nie wygląda to dobrze w obu przypadkach dla kontrastu: Czasem lepiej dopłacić.... Pozdrawiam. Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumis Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 ja tam uważam że mi w tym energy dobrze to zrobili. to nie ma wyglądać a funkcjonować i póki co sprawdza się całkiem nieźle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piccolo Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Oczywiście że możesz tak uważać, i może być tak że nie będzie się działo nic niepokojącego. Niestety z doświadczenia kolegów którzy mieli taki makaron pod maską wiem że instalacja działa o połowę krócej niż powinna. Chociażby montaż wtrysków wpływa na ich trwałość. Poczytaj lub podskocz do jakiegoś porządnego zakładu instalującego LPG i zapytaj co o tym sądzą ;) Edytowane 18 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumis Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Ja może się nie znam, ale jak oglądałem zdjęcia kolegów, które wrzucili z innych montaży, to mój jakoś bardzo od nich nie odbiega (wtryski są tak samo), także nie sądzę żeby był sens gdzieś jeździć;) Ale dzięki wielkie za zainteresowanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 (edytowane) @Sumis - Wszystko jest OK! Lać, jeździć i nie przejmować się opiniami innych. Ja mam podobnie (zamieściłem zdjęcie w tym temacie) i ZERO problemów, tylko leję i jeżdżę od 15 tyś. km. Edytowane 18 Marca 2016 przez sebastian_wifi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumis Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 5k km za mną i nadal jeździ, konsultowałem się też dla pewności z innym warsztatem i nie mieli zastrzeżeń co do montażu Dodano: 15 gru 2016 - 12:46 I jak kolego nadal działa bez problemów twoja instalacja? bo jestem ciekaw :)P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi