Alone Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Witam, Czy ktoś może oglądał auto w Bodzentynie http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-6b-16v-klima-orginalny-przebieg-jedyna-taka-w-polsce-ID6yjATP.html Zdaję sobie sprawę, że auto przyprowadzone na "zarobek" była polerka itp - nie oczekuję idealnego samochodu za 10tys (w dodatku 11to letniego) pytanie żeby się nie utopić w czymś trefnym. Jako wada - tylko jedna karta (czyli dodatkowo jakieś 500zł na zapas), czy wszystkie meganki II miały listwy na progach? (jak się drzwi otworzy) jak miałem jedynkę to miałem tutaj jej brak - była bita i malowana czy po prostu tak wyszło, tak samo brak wygłuszenia klapy silnik. Czy jest sens robić test zegarów? Numer VIN VF1KM0J0H33656968 komuś coś powie? Edytowane 28 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Dojdą koszty rejestracji, ciekawe , czy kupisz je od handlarza, czy od poprzedniego właściciela? Auto ma jakieś ciekawe naklejki na tylnych błotnikach. Ogólnie to ładnie wygląda. Urzekło mnie w opisie: "Spalanie na poziomie 6l na 100km" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alone Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Z kosztów rejestracji zdaje sobie sprawę W teksty o takim spalaniu nie wierze-jak się w 9ciu w mieście będę mieścił to ok Jest szansa się czegoś dowiedzieć w ASO po podaniu vin?-renault ma jedna bazę? Co do naklejek na błotniki tez nie wiem o co chodzi-martwi mnie brak nakładek na progach Ktoś może podpowiedzieć które cyfry na szybach oznaczają rok, czy na lampach też jest rok i jak odróżnić cewki sagema(w MIphII miałem już wymienione) Edytowane 28 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 z oznakowaniem na szybach jest różnie, różnie producenci robią, najczęściej jest tylko jedna cyfra - ostatnia cyfra roku , i kropki - to chyba kwartał (?) Pod tablicami rejestracyjnymi masz reklamę serwisu, sprawdź tam, może coś się dowiesz więcej o aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki54 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Kierownica wraz z poduszką pochodzą od Laguny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alone Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Po czym poznałeś kierownice? (z tego zdjęcia na ile widziałem wydawała mi się taka sama) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Głównie po poduszce można poznać, ani MII ani SCII nie miały poduszek o tym profilu, samej poduszki nie podmieni a tylko komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Faktycznie założona jest kierownica nie od megane 2. Może w Niemczech takie sprzedawali? Dlatego handlarz napisał "jedyna taka w Polsce". ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alone Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Dziękuje wszystkim za pomoc Auto ma malowane dwa elementy (lakier 250-300 mikronów) oczywiście sprzedający zaskoczony tym i poduszka/kierownica niemniej zaryzykowałem na to auto - za takie pieniądze z tych lat wiadomo ze cudów nie kupie, ważne żeby było z jednego kawałka resztę się ogarnie za różnicę która została. Edytowane 28 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 I wiesz dlaczego byłą jedna karta. Druga zabrał ubezpieczyciel, bo auto zostało przeznaczone do kasacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Malowanie to nie problem ale jeśli ktoś zakładał poduszkę nie z tego modelu to wniosek jest tylko jeden, druciarstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) Dla ciebie zmiana poduszki i kierownicy z innej renówki jest druciarstwem? Edytowane 30 Marca 2016 przez karllo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Jak dla mnie to druciarstwo, bo komuś nawet nie chciało się poszukać właściwej poduszki i wsadził to, co było pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Przyjmując że ktoś miał jakiś przypadek i tak zrobił jak piszesz można by tak to określić. Zdarza się że zmieniają kierownicę i poduszkę od innego modelu dla innego wyglądu wnętrza, nie pierwszy raz to widzę i zmieniona kiera nie znaczy że miał jakąś kolizję. Nie jestem pewien ale tej poduchy od Laguny II nie zamontujesz do kierownicy MeganeII/ScenicII więc pewnie kierownica też jest zmieniona, mocowanie kierownicy jest takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki54 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Moim zdaniem kierownice wraz z poduszką wymienił handlarz,bo w tej wersji jest plastikowa kierownica,która szybko się wyciera i brzydko wygląda,a poduszka nie została wymieniona z powodu kolizji,tylko dlatego,że oryginalna z megane nie pasowała do kierownicy z Laguny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi