Mohin Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Od dłuższego czasu (ponad pół roku), śledzę sobie różne ogłoszenia i czekam na tą jedyną... :) Dziś trafiłem na takie coś: http://olx.pl/oferta/renault-megane-wersja-ful-opcje-CID5-IDeLfvJ.html#d03632861c Z opisu nie wiele wynika poza tym, że auto z polski i pełną dokumentacją. Udało mi się ustalić, że prawdopodobnie jest to wersja dynamique (klimatyzacja dwustrefowa, religi, itd., ale jest też nawigacja oraz przyciemniane szyby) + opcje lub jakiś pakiet (nie wiem jaki). Jestem już umówiony na oględziny auta, jedyne defekty, które ma auto, to jakieś nieduże wgniecenie, którego nie widać na zdjęciach oraz fotel (w załączniku). Z góry dziękuję za opinie oraz pomoc na co zwrócić szczególnie uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Nic podejrzanego nie widać ze zdjęć, można zabrać do ASO na sprawdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mohin Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ogłoszenie nieaktualne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi