Maniek Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Dokładnie u mnie jest tak jak na pierwszym zdjęciu, tyle, że nie mam pokrywy nad akumulatorem! I jest inny kolor pokrywy nad samym silnikiem tzn jest jeszcze czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Mój silnik wygląda właśnie tak jak pokazałeś na tym zdjęciu z obudowami. Co do zegarów. To mała różnica i chyba nie ma wiekszego znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshki Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Juz sie kontaktowalem z Renault i powiedzieli mi ze w nowych modelach juz nie stosuja tych wszystkich plastikowych oslon...czyli wszystko w porządku Ja klape bede otwieral jedynie w wypadku uzupelniania plynow takze dla mnie to bez znaczenia p.s. dzieki za wszystkie gratulacje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Nawet na plastikach oszczędzają. :D No ale prawda jest taka jak mówisz że tam się rzadko zagląda. Zwłaszcza na gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo77 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 W starych zegarach stosowali ladniejsze wskazowi (ale to moja opinia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 yoshki, gratsy nowej furmanki - oby jeździła conajmiej tak jak nasza była Widac trochę cięcia kosztów (brak plastików, oznaczeń). Inne zegary to kwestia gustu - te są brzydsze A jakeś fotki środeczka :D Jak 17" na bytomskich ulicach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshki Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Jak dla mnie to komfort jazdy na 17" jest dosc dobry, nie mam za bardzo porownania jak by bylo na innych...w srodku cicho i nie trzesie, a na trasach ktorymi jezdze znam praktycznie wszystkie "dziurki" w jezdni wiec maly slalomik i po klopocie :-P Fotki srodka jeszcze porobie, wczoraj odebralem autko i troche szkoda mi bylo czasu na robienie zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 No to git skoro jesteś zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zauważyliście, że są odwrotnie zegary tzn zamienione są miejscami prędkościomierz i obrotomierz. cali Francuzi, robią wszystko by utrudniać życie sobie i innym :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshki Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Poki co jestem pod duzym wrazeniem - no ale trudno sie dziwic, skoro tak u mnie wygladala ewolucja 2003 do teraz jako auto od "czarnej roboty" :D (1.4Energy 75KM RT - '93r - 248tys km) 2007 - ?? ze tak powiem przeskok przynajmniej o 2 pokolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 jakby nie patrzeć to miałeś przeskok o 2 generacje i jakieś 20 lat technologicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshki Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Jeszcze minie troche czasu zanim sie przyzwyczaje do tego auta...poki co przy odpalaniu probuje odruchowo przekrecic kluczyk :D po pasy bezpieczenstwa trzeba dalej siegnac bo drzwi dluzsze (wg mnie olbrzymie ), te zegary na odwrot, z widocznoscia tez inaczej...musze jeszcze autko wyczuc gabarytowo itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 musze jeszcze autko wyczuc kiepska widocznośc i ostry hamulec - po przesiadce z innego auta. Gorzej jak potem nie będziesz mógł sie przyzwyczaić do kluczyków - "free hand" strasznie rozpieszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshki Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ja nie mam "hands free" - budzet byl scisle odkreslony takze zrezygnowalem z "hands free" (hehe i tak dosyc juz mnie autko rozpieszcza) na rzecz pakietu Klima (automatyczna klimatyzacja + radio z mp3 + jakies czujniki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ja to bym do Raq-a napisał. Bo brak pokrywy to nie tylko względy estetyczne. Ale również ma za zadanie wyciszenie silnika. Chyba że to plastikowe czarne właśnie jest tym czymś co wycisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi