Jordan.Jurgiel Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Dzieki za krotka, konstruktywna porade- tak sobie glosno 'mysle' ja poki co mam stadnardowe kolpaki, moze np szersze oponki zalozyc czy cos? Sam nie wiem zawsze mialem ochote sie wyrozniac- czasem nawet troche wiesniacko: Po polsce bujam sie wyremontowanym uazem pomalowanym w plamiaka- z iminiem wymalowanym na obu blotnikach... I to chyba jedyne auto ktore cenie wyzej niz MEganke- bo takie hmmm oryginalny, wszedobylski, psujacy sie ( ale dalej jedzie) blaszak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshki Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Wg mnie spinnery pasuja jedynie do wielkich czarnych amerykanskich SUV'ow (jesli juz ktos koniecznie chce byc gangsta 8-) )...w innym wydaniu to dla mnie troche "zabawkowy" dodatek podobnie jak niektorzy tutaj jestem raczej za porzadnymi alumami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Dokładnie! Ładna felga odsłaniająca tarcze i zaciski i nietuzinkowy kształ nadają Megane szyku A spinery tak jak Yoshki powiedział dobre są do dużych, czarnych suv-ów No chyba, że ktoś chce być więźniem własnego samochodu i zatrzymywać się tylko i wyłącznie na parkingach strzeżonych to droga wolna! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Dzis widziałem MII na 17. Mam nadzieje że ta osoba miała zimówki bo na letnich w taką pogodę. ?!? Może nie będzie tak źle z tym prostowaniem felg. Napewno wygląda to bardziej sportowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshki Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Może nie będzie tak źle z tym prostowaniem felg. Napewno wygląda to bardziej sportowo. hehe w koncu jakies slowa otuchy ;-) THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 hehe w koncu jakies slowa otuchy spoko macie nowego prezydenta - podobno obiecał naprawę dróg w całym Bytomiu tylko, że jedna kadencja może nie wystarczyc ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 No a za ciekawie z tymi drogami w Bytomiu to nie jest, wiem bo studiuje tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordan.Jurgiel Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 No chyba, że ktoś chce być więźniem własnego samochodu i zatrzymywać się tylko i wyłącznie na parkingach strzeżonych to droga wolna! Mam nadziejie ze tu bym nie mial tego problemu chociaz nie wiadomo... wszedzie sa ku.... i zlodziejie ... Doradzcie co mozna zarzucic na meganke nie zadrogo a gustownie zeby sie wyrozniac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Doradzcie co mozna zarzucic na meganke nie zadrogo a gustownie zeby sie wyrozniac... Alu Felgi... Kup zderzak od wersji RS. Kup soczewy jeśli nie masz? Xenonów nie polecam bo muszą mieć system poziomicujący. Obniż zawieszenie. sprężyny H&R - 25 mm. Dodaj turbinę do tego 1,6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordan.Jurgiel Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 [Cięcie] Zderzak to moze niekoniecznie, o soczewkach pomysle , co do obnizenia zawieszenia to widzialem na necie tylko obnizajace o35-40 mmm Turbina..hmmm kusi... ale moze ktos slyszal o gadzecie( zanaczam ze wiesniacki-wiec jesli komus przeszkadza to proszed wylaczyc odbiornik:) ) nakladka/wkladka do wydechu(tak mi sie wydaje) ze robi pshhhhhh jak turbina bez turbiny chodzi mi o to jak dzial i czy jest bardzo bardzo wiesniacki Tania alternatywa Wiem ze moje wypowiedzi sa dosc chaotyczne ale juz taki jestem Proszę nie cytować 1:1 postu jak odpowiada się bezpośrdnio pod nim - PrezesTania alternatywa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 H&R -25 mm. Więcej nie ma sensu. Bo przyjedziesz raz do polski i nie wyjedziesz... Turbina to tak powiedziałem żeby podnieść moc na ok 160-180 KM i moment obrotowy a nie syczeć!! Ale w sumie żal niszczyć dobry silnik... Więc ten pomysł odpada. Z innych bajerów to można pomalować zaciski na kolor czerwony ew. inny. Na forum meganeownersclub.co.uk ktoś pomalował tak i jeszcze nalepił sobie stickery BREMBO, ale do tego trzeba duże ładne alufele. Ja chyba w lecie takie coś zrobię. To jest element który na pierwszy rzut oka nie wpada w oko, nie drażni ale jak się przyjrzy to miło oko cieszy. Zresztą ja jestem zdania że Meganka jest tak ładna że nie ma jej co poprawiać, ewentualnie minimalne zmiany. Tak jak makijaż u Kobiety. Basenij jest bardziej odważny w swoich tuningach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordan.Jurgiel Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 H&R -25 mm. Więcej nie ma sensu. Bo przyjedziesz raz do polski i nie wyjedziesz... Slyszalem ze nie wazne jakim samochodem-wjezdzasz na angielskich blachach to juz nie wyjezdzasz... Turbina to tak powiedziałem żeby podnieść moc na ok 160-180 KM i moment obrotowy a nie syczeć!! Ale w sumie żal niszczyć dobry silnik... Więc ten pomysł odpada. To sykadelko to gdzies w okolice wydechu chyba sie dowala ale mnie to chyba nie kreci tak chcialem z ciekawosci spytac cz ktos sie z tym spotkal i wogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshki Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Dzisiaj szef obwiescil mi iz ok 10-go kwietnia zostane szczesliwym (mam nadzieje ;-) ) posiadaczem Meganki (jak w podpisie) mile mnie to zaskoczylo tym bardziej ze autka spodziewalem sie pod koniec czerwca...respekt dla gosci z salonu, ktorzy przyczynili sie do przyspieszenia calej procedury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Dowiedz się jeszcze jednej rzeczy. Czy jak będziesz śmigał na 17 i zimówki będziesz miał 16 albo 15 czy będziesz musiał zmieniać konfigurację wspomagania kierownicy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Po co to ruszać ?? letnie są 205 ?? (przynajmniej R16) my zimówki mamy R15/195. Żaden problem, że niby bedzie lżej chodzic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi