Dana Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) Witajcie! Ma ktoś silnik 2.0 180 KM. Mam problem, otóż silnik wydaje się pracować równo a występują drgania całej budy na wolnych obrotach. Nie ma żadnych objawów ze strony sprzęgła czy dwumasy. Wszystko to pracuje idealnie. Ma ktoś jakiś pomysł oprócz poduszki hydro i ósemki pod skrzynią? Edytowane 15 Maja 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Czy zna ktoś odpowiedź ? Również mam ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Np. wypadanie zapłonu, zużyte świece zapłonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 A poduszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Też mogą być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 U mnie mimo wymiany poduchy hydro i prawej górnej wibracje pozostały. Niestety, dwumas, mimo że nie dawał żadnych objawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dana Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 A to przykre... Ile wyniosła ta przyjemność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 1600 koło, 950zł komplet sprzęgła + 250 wysprzęglik + 300zł robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi