swt Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Witam, mam taki problem zerwała mi się linka od podnoszenia szyby prawej przód, po rozbiórce okazało się że musiałem rozebrać ślimak przy silniku. Ponieważ plastikową tulejkę aż wciągło w środek i przy rozbiorce przez przypadek rozwinęły mi się linki z rowków na ślimaku. Zakupiłem zestaw naprawczy 3 linki,spinki i nowy ślimak. Teraz pytanie czy ma ktoś jakąś podpowiedź lub jakiś filmik jak odpowiednio nawinąć linki, czy pozostaje metoda prób i błędów ?. Czekam na odpowiedz pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter1114 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Wydaje mi się,że to nie takie proste,ale pewnie nie niemożliwe. Osobiście temat sobie odpuściłem. Moją szybę zaklinowałem na amen, także po awarii (zaplątaniu się linki) do czasu zakupu całości zestawu z gotowym naciągiem. Życzę powodzenia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi