tetryk Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 (edytowane) Witam ! Zna ktoś może kolegę z clipem z okolic Cieszyna, bielska białej który ma clipa ? Potrzebuje włączyć światła do jazdy dziennej zamiast skandynawskich, bylem dziś w jednym serwisie , "modlili" się nad autem godzinę i w końcu oddali kluczyki, dzwoniłem do Wektora w bielsku i pan stwierdził że to nie taka prosta sprawa. . . blado to widzę, byłbym bardzo wdzięczny za namiary na kogoś z clipem lub ewentualnie info czy dwa się to zrobić np.guttmanem ? Z góry dziękuję Pozdrawiam Edytowane 10 Lipca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil_ips Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Kumpel w lagunie III musiał wgrać nowe oprogramowanie dostępne tylko w serwisie. Koszt 400 złotych. Serwis też musiał ściągać soft z francuskiego serwera. Był u kilku magików w Łodzi i każdy rozkładał ręce. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Cinas to ogarnie bez połączenia z Francją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil_ips Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Bardzo możliwe. W Łodzi w każdym bądź razie nie udało się tego ogarnąć poza ASO. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetryk Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Dziękuję wszystkim za odp.,a orientuje się ktoś może skąd podchodzi kolegą Cinas ? Edytowane 3 Lipca 2016 przez tetryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Miejscowość Kaczory, woj. wielkopolskie, znajdziesz namiary w dziale usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetryk Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Tak myślałem więc odpada, chyba że pojadę w tamte rejony-podziękowań dobry człowieku Edytowane 10 Lipca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Przemo79 odpytaj. Ma clipa w Czańcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetryk Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Ok podziękował ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 A w ASO pytałeś? U mnie włączyli te światła w ramach normalnego przeglądu , czyli "gratis" jeszcze w 2010 roku. Wawa, serwis na Puławskiej przed Piasecznem, polecam. Oczywiście musiałem wcześniej o to poprosić. Operacja trwała 30 sekund, 3-4 kliki na laptopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetryk Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Tak pytałem "jedyne" 115 PLN za 30 sekund i 3-4 kliki. . . No ale jak to mówią , kto się chce dać wyrznąć , nie może kwiczeć . . . Niemniej jednak dziękuję za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) A próbowałeś negocjować? Ja też początkowo dostałem wycenę z ASO na 60 zł za to włączenie. Ale jak zasugerowałem , że mogę przyjechać na przegląd ( gwarancyjny ) do tego ASO , albo do innego , to otrzymałem to włączenie świateł gratis w ramach przeglądu. I tak , jak by mi odmówili w tym ASO, to pojechał bym do innego , gdzie by to było włączone w ramach przeglądu. Trzeba po prostu rozmawiać i negocjować. Szkoda , że nie zrobiłeś tego , jak auto było na gwarancji i jeździłeś do ASO na obowiązkowe przeglądy, no chyba , że nie jeździłeś. A ciekawi mnie ile ci amatorzy z serwisu , co straciłeś godzinę chcieli za tą usługę? Dolicz sobie też ile kosztuje godzina Twojej pracy, którą straciłeś w tym serwisie, i oczywiście koszty dojazdu. Edytowane 7 Lipca 2016 przez kacper69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetryk Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Poprzedni serwis (motrio-były serwis renault) życzył sobie 60 PLN ,ale jak okazało się że nie zrobią to nie chcieli nic...ja przeglądu w serwisie nie będę robił ,bo to stare auto jest (2010),generalnie tez nie mam do nich zaufania ☺ mam stałego zaufanego mechanika ,ale on nie ma clipa, nie wiem dlaczego poprzedni właściciele nie zmienili tego... Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 7 Lipca 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi