baggick Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Czy może ktoś mi opisać jakie funkcje mają lusterka boczne w zależności od ilości PIN-ów. Kupiłem MIII grandtour bez lusterka prawego. Z obudowy wystaje 9 kabelków (domniemam że potrzebuje lusterko 9 PIN). Zastanawia mnie czy mogę założyć w takim układzie lusterko 7 lub 8 pin i czego ewentualnie wtedy zabraknie w tym lusterku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Wedle mojego 7 pinów. - składanie po przekręceniu gałki, - podgrzewanie - regulacja w pionie i w poziomie, czyli na boki i góra-dół. 5 pinów to bez składania. 9 pinów może mieć składanie automatyczne po wył. zapłonu 13 piniowe to dodatkowo fotochromatyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 A czujnik temperatury nie jest w prawym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Ja w scenic iii mam w lewym(od kierowcy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 scenic iii A co to za Scenic iii ? Nie spotkałem się z modelem iii. Tak jest jeszcze czujnik temp. Zapomniałem o tym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi