Konri89 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Bardzo proszę o radę i opinie przy zakupie Megane Poniżej link do ogłoszenia: http://www.autokomislewandowski.pl/samochody/renault-megane-iii-1-6-benz Z góry dziękuję za wszystkie rady, opinie i wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dime Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Spasowanie tylnej klapy po lewej stronie budzi zastrzeżenia. Zdjęcia zewnątrz są zrobione ładnie, wewnątrz na odwal się, co też już u mnie zapala lampkę ostrzegawczą, po tych zdjęciach ciężko określić zużycie wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konri89 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 z informacji które otrzymałem od sprzedającego to tylko tyle że wrócił nim na kołach z Niemiec, spalanie w trasie wyszło mu 7 litrów... a poza tym że wszystko OK, ale to chyba standard... no nic będzie trzeba podskoczyć i zobaczyć na żywo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Handlarz,aż w oczy kole.Podaje dane jak dla nowego auta,i nic więcej.Poczytaj;http://sprowadzanieaut-czeslaw555.blogspot.com/p/opis.html, wszelkie tematy " Zakup-Megane III" ; Zakup auta na fakturę Vat Marża .Aby zakupić porządne auto ,to trzeba szukać okazji przez 0,5 - 1,0 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konri89 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Jestem już po zakupie, 2009 rok pierwsza rejestracja 30.06.2010, 1.4 Tce 130 KM, 92 tys. przejechane od pierwszego właściciela :) Nadarzyła się okazja i nawet przez chwilę nie było zastanowienia, razem z narzeczoną szukaliśmy pewnego samochodu przez około 1,5 miesiąca, od handlarzy to jest masakra jakaś te samochody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi