rectosei Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Czołem Panowie, dawno mnie tu nie było no ale powoli czas na zmianę autka (aktualnie Fluence 1.6 2011 110 kkm przebiegu). Chodzi mi po głowie takie coś jak w tym konkretnym linku Grandtour Co myślicie o takim Grandtourze? Akceptuję podstawowe wyposażenie i słabawy silnik. Warto się tym gruntowniej zainteresować? Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez rectosei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Auto sprzedaje chyba pośrednik, a po nr rejestracyjnym wydaje mi się , że jeździło w leasingu z alphabet'u. U źródła kupisz takie auta pewno kilka tys zł taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 W Materlease ponoć te auta jeździły. Sprzedającym jest aktualnie grupa PGD, chyba cała partię zgarnęli. Zastanawiam się nad ceną / przebiegiem, bo to wszystko jakoś dziwnie niskie jest. Zawsze nówki kupuję, więc na jakąkolwiek wątpliwość reaguję alergicznie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Na plus przebieg, ale... warto szukać wyższej wersji. Nie wiem jak w tu, ale wygląda tylko na lekko zmienioną wersję Generation, a ta ma słabe wygłuszenie więc koniecznie przetestuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 W Materlease ponoć te auta jeździły Auta z Materlisa mają rejestracje zaczynające się na WD.... A to auto ma WE.... , tak mają auta w Alphabecie. Ale może był jakiś wyjątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Sprawdziłem tego rodzynka po VIN w ASO Renault u nas. Wersja Authentique, dwie wymiany oleju, każda przeciągnięta do 32 kkm, po 8 miesiącach zajechana turbosprężarka i silnik do remontu. Naprawa w ASO, gwarant odmówił naprawy gwarancyjnej ze względu na zaniedbania serwisowe. Generalnie trup katowany do nieprzytomności. Na razie chyba jednak zostanę przy moim Flu. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Już widać że coś miał kręcone, bo jak pisze rectosei , że auto miało 2 wymiany oleju po ponad 32 tys km, czyli powinno mieć teraz co najmniej 64 tys km. A ci od pewnych używanych podają, że auto ma 51 tys przebiegu. pewneuzywane.pl - piękna nazwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi