praktik Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam, <><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><> Od jakiegos czasu zacząlem szukać auta i padlo na renault megane III, poniewaz posiadam poprzedniczke to jestem przekonany do francuzów. <><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><> Nigdy nie posiadalem deasla dlatego prosze o opinie co do silnika z tematu oraz przesylam link do ogloszenia i prosze mi podpowiedziec na co zwrocic uwage i czy przebieg 55 tys moze byc realny?? <><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><> http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-piekny-bogata-wersja-kolorowa-nawigacja-naglosnienie-bose-ID6yjgBR.html Regulamin pkt. 5.6, 5.9 -Prezes Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Na tylnej klapie brak znaczka dCi - dobrze obejrzeć czy nie miał dzwona w tył. Systemu Start-Stop tam raczej nie ma. Przebieg może być autentyczny, ale zapomniał dodać, że sprzed 3 lat ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
praktik Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) No witam , <><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><> dodatkowo mnie zastanawiał jeszcze tylny zderzak... Po Vin'ie i pierwszej rejestracji doszedłem do tego iż auto zostało nabyte w Polsce 4.11.2015 a pierwsza rejestracja dopiero w maju ... czyżby auto było robione pół roku ? <><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><> odpuszczam to auto , tak czy siak dziękuję Jottar za odpowiedź. <><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><> pozdrawiam Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) W tym aucie jest jednak START-STOP , widać klawisz do jego wyłączania - włączania. Brakuje karty do nawigacji. Dziwny odcień ma tylny zderzak, jakiś taki szary. Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez kacper69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi