Rysiob Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Cześć wszystkim! Moje poszukiwania Megane wchodzą w decydujący etap. Domyślnie szukam kombi, ale fajnym hatchbackiem też nie pogardzę. Po jeździe próbnej 1.5 dCi 90 wiem, że chcę diesla, może być 90, ale jak będzie 110 KM i więcej to tylko lepiej :) Proszę o pomoc w ocenie egzemplarza z linka http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-navipolskora-ID6yx5Gh.html Pakiet GT Line (fotele, zegary, oznaczenia, zderzaki), pytanie czy odmienny kolor lusterek jest prawidłowy? Dość niska cena jak za rocznik/wyposażenie. Jakieś rady, na co zwrócić uwagę? Pytanie do osób, które GT Line mają - czy zawieszenie faktycznie jest sztywniejsze niż w "zwykłych" Megane :D? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Prawidłowo doposażona wersja GT Line, lusterka też się zgadzają. Zawieszenie jak i fotele rewelacyjne, dzięki temu to zupełnie inne auto, mogę tylko polecić. Co do ogłoszenia to razi niska cena. Jak już wielokrotnie pisaliśmy zobacz ile takie auto kosztuje w Niemczech... reszty nie trzeba dopisywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetryk Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Auto (wersja) fajne,cena "okazyjna",uważaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Zdecydowanie za tani. Trzeba być ostrożnym, mając na uwadze że to Wielkopolska, czyli zagłębie szpachli... Edytowane 4 Września 2016 przez mayn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Ja nie zauważyłem w opisnie "bez wypadkowe" wiec napewno coś się zdarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi