Jedri122 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Witam drodzy forumowicze, pisze z problemem, który mam od blisko roku. Chodzi o tylną wycieraczkę, która po uruchomieniu silnika włączy się może 3-4 razy i umiera. Ponowne włączenie jest możliwe dopiero, po ponownym uruchomieniu auta. Dziwne jest to że przekaźnik słychać nawet kiedy wycieraczką nie reaguje. Czy ktoś miał podobny problem i może znalazł rozwiązanie? Edytowane 9 Października 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Proponuję przeczyścić styki w przekaźniku. Miałem podobnie, raz wycieraczka działała, a raz działał coraz wolniej aż w końcu nie dało się jej uruchomić. 2 razy miałem taki przypadek i przeczyszczenie przekaźnika pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi