MUFC Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Dzień dobry, po sprzedaży mojego e46(nareszcie) mój kierunek powraca do marki Renault i kolejnej generacji meganki. Czy ktoś z Was kojarzy ten egzemplarz lub może ocenić czy warto wybrać się obejrzeć z bliska to auto? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. link Edytowane 24 Października 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 dziwi mnie ten przebieg. Auto ma 13 lat, przebieg 235 tys km, co daje grubo poniżej 20 tys km/rok. Czy to auto tylko na zloty jeździło? ;) A fotel kierowcy widać że wypierdziany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Przebieg ważny w takim monstrum?, tam jest 3 silnik, 5 skrzynia, 10 sprzęgło :P , zawsze mnie to zastanawia, ludzie piszą o swapach, laciach, tuningach, siedzą miesiącami, wkładają 20tysi, a sprzedają za 9000.., jak jesteś wariatem, umiesz pogrzebać to fajna podstawa do dalszych modów, może to te laski sprzedają B) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 To auto było u nas na forum opisywane. Pierwszy właściciel je tu prezentował i zrobił większość przeróbek, niestety nie pamiętam jego nicku. Później auto kupił użytkownik Bordowy i też je tu prezentował. Poszukaj w dziale nasze auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziekan Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Takie przebiegi są możliwe. Zobaczcie, że auto jak widać nie jest ideałem samochodu na co dzień być może nie było jedyne w domu. A że fotel wypierdziany: to jednak ponad 200 tysięcy, tapicerka w Megankach akurat nie należy do najbardziej wytrzymałych bym powiedział. Wracając do przebiegu, sam robię około 10 tysięcy rocznie swoim samochodem. Nie każdy ma 20 km do pracy i duże miasto, do tego czasem ma się służbówki. Moja Megi (Aktualnie na sprzedaż, tak zupełnie przypadkiem napomnę :D ) dokładnie tak jeździła przez 3 lata odkąd ją mam. Mało tego. W domu jest Laguna. Kupiona w...2002 jako czteroletnia mając 84 tys. na budziku. Zgadnijcie ile ma teraz? Niedawno stuknęło jej 200 tys. Małe przebiegi są możliwe, szczególnie w benzynie. Jeśli fura była prezentowana tu na forum, warto się zainteresować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi