pad Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Witam wszystkich Zakupiłem megane III coupe 2010 rok 1,5 dci Wkładając kartę czasami zapala się biały piktogram lewarka zmiany biegów (około 1 sek) Przejechałem się wczeniej meganem z takim silnikiem i piktogram świecił cały czas tylko strzałki się zapalały. Co u mnie może być nie tak,próbowałem zmieniać biegi przy różnych obrotach i nic :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Ta funkcja podpowiada kiedy zmienić bieg, pomaga jeździć ekonomicznie. Może nie masz tego w pakiecie albo coś siedzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) z tego co wiem to wersje dci 1.5 nie mają aktywnej tej funkcji :P tylko benzynki Edytowane 24 Października 2016 przez Barnaba27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Mają aktywną ta funkcję. Miałam 1.5 110KM to było, 1.5 105KM nie miało, 1.9 ma... ale to chyba można aktywować jak się ktoś uprze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebt25 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Funkcja nazywa się Freeshift i można aktywować w liczniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pad Opublikowano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Można to aktywować samemu,czy tylko clip? Bawiłem się komputerem ale nic o takiej nazwie ani podobnej nie znalazłem. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebt25 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Clipem pewnie się da, ale trzeba by było trochę powalczyć z plikiem wyposażenia. Ja aktywuje takie funkcje przez DDT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi