agronpl Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Witam, W mojej okolicy pojawiło się ogłoszenie z meganką. Niepokoi mnie kolor uchwytów w środku drzwi. Dlaczego są czarne a nie jasne? Czy były takie wersje wyposażenia? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Poniżej link do aukcji. http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-6-z-niemiec-klima-el-szyby-oplacony-ID6yDeRh.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Tak, powinny być jasne w tej wersji. Ze zdjęcia wydaje mi się, że założono zamienniki (bez warstwy "gumowej"). Chyba nie ma jasnych - beżowych - zamienników (srebrne tak). Oryginały - komplet ok. 600-700zł. Wymienił uchwyty bo pewnie były w kiepskim stanie i szpeciło wnętrze. Akurat to jest element który bardzo szybko się wyciera. Stawiam na "korektę licznika" patrząc na zuzycie. No i prawa strona mi się nie podoba, coś słabe przejście lakieru zrobili między drzwiami. Edytowane 9 Listopada 2016 przez mireczek01 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agronpl Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Właśnie tak podejrzewałem. Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik2005 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 on już był chyba na forum. podobno kręcony przebieg. z Danii sprawdzisz na stronie duńskiej jak się nie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajchow Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Sądzę podobnie jak napisał mireczek01 przebieg pewnie cofnięty, bo elementy wnętrza wyglądają na znacznie bardziej zużyte. Pod maską widać komplet zaślepek i plastikowych osłon, poza osłoną akumulatora, więc pewnie nic nie było grzebane od strony silnika co jest plusem. Co do lakieru - Nie wiem czy w tym kolorze występowały w wersji metallic i perłowym, ale jeśli to perła to ciężko zrobić zdjęcie - każdy element mieni się wtedy pod kątem i wygląda jakby był od innego auta ;) mimo że znam historię swojego auta od nowości i wiem że nigdy nie było rozbite. Jeśli to metallic to faktycznie drzwi pasażera wyglądają na malowane Edytowane 9 Listopada 2016 przez zajchow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agronpl Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Dziękuję za odpowiedzi :) Dam sobie spokój z tym egzemplarzem i będę szukał dalej. Dodano: 10 lis 2016 - 07:53 Proszę o pomoc jeszcze raz :) Dziś jadę oglądać renówke z linku poniżej. Coprawda jest to już phII ale podpinam do tego tematu. Na co zwrócić szczególną uwagę w tych samochodach? http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-idealny-stan-salon-polska-3-wlasciciel-udokumentowany-przebieg-ID6ym4xj.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 (edytowane) Wydaje mi się, że coś jest nie teges z przebiegiem tego auta ... Skórzana kierownica nie idzie w parze w plastikowym drążkiem biegów (chyba że źle widzę), a do tego mocno styrane uchwyty drzwiowe ... Edytowane 10 Listopada 2016 przez Maks79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 auto troszkę obtarte z prawego przodu. Ale chyba przebieg autentyczny. Kierownica mogła być wymieniona , ale to nie grzech przecież . Martwi mnie tylko hak, bo silnik mógł być przeciążany. Nie wiadomo jak długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi