martinello Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Witam Poprzedni właściciel mojej Reni miał psa. Z tego powodu fotel kierowcy jest w jednym miejscu wydrapany przez pazurki nadpobudliwego zwierzaka... Poradzcie proszę co robić - kupować pokrowce, wymieniać kompletne fotele czy też istnieje opcja na wymianę samego obicia na fotelach ? Pokrowce jakoś mi nie do końca leżą, wymiana kompletnych foteli to chyba strach - a jak kupię jakieś bez poduszek, utopione albo jeszcze gorzej Pozostaje wymiana obić - gdzie to robią, bo sam to sobie raczej nie poradzę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Wydaje mi się ,że najlepszą opcją będzie wymiana u dobrego tapicera lub po prostu wymiana fotela(można przecież dostać takie na alledrogo) . No ale decyzja należy do Ciebie.A może po prostu jeździć jak jest??? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel500 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Moze poszukaj takich foteli po wypadku.Czolowym oczywiscie a najlepiej z tylu.Wtedy poduchy sa całe ale czesto rama fotela jest pogieta przez uderzajace w nie ciało.... Takie powinny byc w niskiej cenie.POduszki mozesz wtedy sprzedac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinello Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Za rady pięknie dziękuję. A może po prostu jeździć jak jest??? :roll:No, niby jest to najprostsze wyjście, ale wkurza mnie, że w jednym miejscu tapicerka jest wydrapana przez psa z ADHD...Moze poszukaj takich foteli po wypadkuTego bym akurat nie chciał. Wyobraźnia podsuwa mi różne dziwne obrazy - zresztą moje podejście jest takie -"minimalizować ilość używanych części niewiadomego pochodzenia"najlepszą opcją będzie wymiana u dobrego tapiceraMa ktoś do polecenia tapicera (dobrego) we Wrocku lub najbliższych okolicach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Masz dobrego w Ratowicach - trasa na J-L. Robiłem tam obicie mebli. Jakiś jest jak jedziesz Paułaskiego w stronę dworca Gł. i potem skręcasz w Małachowskiego w prawo, to po skręcie jakieś 100m (może mniej) masz wjazd w podwórze i tam. Lub szukaj na interku - teraz wiele firm się ogłasza w ten sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel500 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Martinello ja mam na mysli przełozenie samego weluru (lub to co masz-skora? ) Sciaga sie go troche dłuzej jak pokrowce samochodowe ale da sie sciagnac tak ze zostaje pianka i rama fotela.Dodatkowo mozna wrzucic do pralki i załozyc czysciutkie.Absolutnie nie polecam montazu całych foteli po wypadku-te sa do smieci Jednak sama tapicerka jak najbardziej nadaje sie do wykorzystania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi