Gacek89 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 WItam Planuje zakup Megane III kombi najbardziej odpowiada mi wersja GT 1,4 Tce. Znalazłem jak na raz jeden taki egzemplarz : http://allegro.pl/renault-megane-iii-gt-kombi-2012-r-lpg-i6651876949.html Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Jak dla mnie to tył był robiony - zwróć uwagę na paskudną linię uszczelki tylnej klapy po otwarciu bagażnika, brak też gumki w prawym odboju klapy. Brak napisu megane na klapie to pikuś. Zgięta roleta bagażnika - być może zgięła się przy okazji stłuczki. Zgaduję, że sprowadzona z Niemiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek89 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Kraj pochodzenia jest wpisana Francja. Ale pierwsza rejestracja jest w 2013. Czyli logicznie patrząc to od początku musi być w PL. Jeszcze ten przebieg trochę ''niski''. Co do uszczelki i braku gumki to może ktoś zafundował mu buziaka w tył. Zadzwonię i zobaczę co powie właściciel, bo jeszcze mnie ta instalacja gazowa ciekawi. Na zachodzie chodzą takie w ok 11-12 tys. Euro. Ale teraz po podwyżce euro to też tak średnio wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Ja mam megankę z 2013r z października i ma ok 41tys km - to też niedużo. Obstawiałem Niemcy, bo najwięcej meganek z grzanymi fotelami można spotkać właśnie u nich. Tył był robiony na pewno, pytanie tylko jak bardzo był robiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ol14 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 W ogłoszeniu jest podane,ze z Francji i nie jest napisane,że bezwypadkowy. Poza tym gość zainwestował w lpg i kiedy zaczyna mu się to zwracać pozbywa się wozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Z przodu brakuje zaślepki nad prawym LED-em. Edytowane 22 Grudnia 2016 przez kataryniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek89 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 A jaki jest sens sprzedawać samochód kiedy zaczyna mu się wracać lpg? Dodano: 26 gru 2016 - 12:35 Mam jeszcze na oku vw golfa VI kombi 1.6 16v z 2009 r i mam dylemat . Cena za golfa taka sama jak za meganke. Gdyby tylko wygląd sie liczył to już bym brał metanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi