chucky80 Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Cytat zanim zacznie sikać, wycieraczka robi dwa przeloty po suchej szybie U mnie tak robi zarówno przednia jak i tylna ASO na Jerozolimskich w Warszawie twierdzi, że wszystko jest OK. Zresztą, ja się powoli przyzwyczajam do różnych drobiazgów. Szkoda mi czasu, żeby z pierdołami jeździć do serwisu. Auto jeździ fajnie, cieszy oko. A za parę lat i tak pewnie sprzedam i kupię sobie inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCet Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Spryskiwacz robię przy okazji. Z drugiej strony gwarancja kończy mi się we wrześniu. Pierdoły będę olewał po niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chucky80 Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Jak można przy okazji to czemu nie. U mnie, odpukać, poważnych problemów nie ma - ale do 2022r. różnie może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi