Gość sei08 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Mnie się podoba.W końcu scenic się pojawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 wersja z updat'em jak na moje jest lepsza bo są wszystkie ewolucje meganki, oczywiście musiałem wybierać miedzy ph1 a ph2 bo na wszystkie nie starczyłoby miejsca, wiec lepsze parę większych niż 7 mniejszych :-? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 to co jest aktualnie bardziej mi się widzi zgadzam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Bardzo ładne, tylko ciut jaśniejsze by się przydało Po za tym, piękne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Lukas.s, świetnie Ci wyszło to logo... Ja jestem za tym nowym... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Oj, ktoś tu prawie zapleśniałego kotleta odgrzewa. To logo, na które padały głosy już było i jest czasowo zdjęte przez Admina. Temat zamykam by nie robił dalszego zamieszania. TEMAT NA DZIEŃ DZISIEJSZY JEST NIEAKTUALNY9 (i tak już od połowy ubiegłego roku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi