michal_145 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam, Przez przypadek podpiąłem odwrotnie akumulator na sekundę. Wymieniłem kilka spalonych bezpieczników, niestety przy próbie włożenia bezpiecznika Coupe Consol w kabinie zostaje on od razu spalony. Gdzie szukać usterki? Jeżeli miał ktoś kiedyś z czymś takim styczność proszę o pomoc. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Odłącz zasilanie stałe zasilanie radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1965 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Nie masz co się łudzić , diody wzbudzenia i regulator w alternatorze na pewno masz już uwalone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Podejrzewana spalenie elektroniki auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_145 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Ok, spalone było radio i ekranik nad konsolą, niestety mam teraz inny problem - autko nie kręci rozrusznikiem, wszystkie bezpieczniki są ok, co jeszcze można sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi