Aro77 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 No to teraz jest ogień! Nm celowo ograniczone do 400 ze względu na sprzęgło?? W rs-ach zwykle po chipie to około 450 Nm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiszoGT Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Dokładnie, celowo. Powinno wyjść więcej hp ale coś z turbo jest nie teges i z wydechem :P No ale cóż więcej już chyba nie zrobię bez wydechu ... Teraz zabrałem się za dokładki (poszerzenia) dyfuzor od Rs-a + zderzak przedni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin88 Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Jak to jest z gazem i chiptuningiem? które najpierw czy ma to znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwansterp Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Raczej nie ma znaczenia. Pod warunkiem że wstawisz klamoty gazowe pod większą moc. Sam się zastanawiam nad zwiększeniem mocy w GT220 a gaz już mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin88 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 OK, ale tunerzy wgrywają poza mapa do benzyny, też mapę do gazu? jak to działa? czy tylko benzyna a potem trzeba po takim zabiegu wystroić gaz na nowo jeśli był wcześniej zamontowany? Pytam bo jestem przed obydwoma zabiegami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Najpierw robisz Pb. Później gazownik dostosowuje mapę LPG do nowej z Pb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgrlukasz Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Cześć Zamierzam zrobić chipa w mojej GT220. Kogo z okolic Krakowa polecacie? Ma ktoś może jakieś zniżki u kogoś? Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgrlukasz Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Zrobiłem chipa w Vtechu w Krakowie. Dziwne że seria wyszła aż 246KM. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiszoGT Opublikowano 15 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Elegancko, tylko ty masz silnik 874 - to jest silnik z RS-a. Zrobisz na nim bez katalizator okolice 320HP, bez kata powinno wyjść około 300. Także, słabo ten v-tech to zrobił, chyba ,że bardzo bezpiecznie. Ogólnie na programie z silnikiem 874 wychodzi 300, bez kata 310-320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgrlukasz Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Chciałem elegancko i bezpiecznie. Tak aby mieć nominalną moc RS-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin88 Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 te silniki mialy bonusy fabryczne btw ja bym sobie pooglądał chipy innych wykresów, pewnie sa w necie bo dziwnie wyglada dołek w okolicy 4k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi