perki Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Witam Skąd można wziaść dane do naklejki znamionowej megane cc 2004 2.0 16v?. Byłem w aso i za dużo motania jest z tym. 200 zł za naklejkę 50 zł za naklejenie . Muszę przerejestrowac auto i dodatkowo mieć upoważnienie na pismie od własciciela(matka) Mam kolegę grafika/drukarza i zrobiłby mi naklejkę za całe 0zl tylko kompletnych danych nie mam. Pomożecie? Regulamin pkt. 5.6, 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 10 Stycznia 2017 przez perki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Nie masz żadnego motania tylko koszta ;) Dowód rejestracyjny w dłoń i w ASO zamawiają nową z fabryki. Znajdź kogoś kto ma dokładnie taki sam model, z takim samym kolorem a różnica będzie w numerze VIN, który masz. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perki Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Napisałem przecież że byłem w ASO i nie zamówią mi naklejki bo nie mam upoważnienia i auto jest nieprzerejestrowane. Auto jest w Warszawie a Urząd Komunikacji i właściciel w Rzeszowie (a jednak za dużo motania). Nigdy nie widziałem megane cc z takim wyposażeniem i kolorem jak moja(max opcja bez automatu)wiec z tym ciężko będzie. Edytowane 12 Stycznia 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 bo nie mam upoważnienia W dobie elektroniki to faktycznie problem. Nawet można kurierem wysłać i na drugi dzionek będzie pod drzwiami :) Ba chyba, że z rodziną jak na zdjęciu tylko dobrze, to wtedy faktycznie inna sprawa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perki Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) ale do urzędu komunikacji to sie nie teleportuje. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Może ktoś ma dojście do dobrego dekodera vin? Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 10 Stycznia 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Czegoś nie rozumiem. Przecie skoro jest nie przerejestrowane to upoważnienie można na stare numery wystawić. W ASO to nie ma znaczenia przecie. Coś waści kombinujesz jak koń pod górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perki Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Facet z aso powiedział mi żebym przerejestrował i z upoważnieniem przyszedł. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Dobra Vin przepisze a reszta to głupoty z neta i przeglad przejdzie /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Dzieki za pomoc Regulamin pkt. 5.6, 5,9 -Prezes Edytowane 10 Stycznia 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Bez sensu. Ja bym zdobył upoważnienie i poprosił o nową naklejkę. Jakbym miał wlepkę to wtedy bym się zajął przerejestrowaniem auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi