Michuu Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Witam Przymierzam się do zakupu Megane II z silnikiem benzynowym w nadwoziu kombi. Auto ma służyć do dojazdów do pracy około 50 km dziennie. Co sądzicie o tym egzemplarzu: Mój odnośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Znany komis Co do auta to wydaje się poprawne. Blisko więc jedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Dla mnie tylko dziwne, że skoro butla ma homologację do grudnia 2025 roku to ktoś dosłownie rok temu zamontował instalację i auto już poszło pod młotek? Wiem, może się trochę czepiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michuu Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Znany komis tzn ? Pozytywnie czy negatywnie znany ? Jutro tam podjade. Powiedzcie na co głównie zwrócić uwagę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fezz Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 auto z 2003 roku za 12000????? Meganka jeszcze nie zabytek, a już zyskuje na wartości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Znany komis tzn ? Pozytywnie czy negatywnie znany ? Pewien kanał na YouTube często tam gości i ''sprawdza'' ich auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Szukam i szukam i nie widzę naklejek zabezpieczających na tylnych częściach progów. Czyli tylne błotniki do sprawdzenia na 100%. Pod maską brak 2 lewych osłon plastikowych, w dieslach mogło nie być, ale w benzynie były zawsze przed liftem. Na nawigację nie patrz, bo już w tej wersji/wieku mało funkcjonalna. Ogólnie "wypasiona", brak chyba tylko szklanego dachu, czujników parkowania i ksenonów. No i Niemiec nie kupuje raczej kombi jak nim nie jeździ i nie zarabia, więc przebieg mocno do sprawdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Pod maską brak 2 lewych osłon plastikowych, w dieslach mogło nie być, ale w benzynie były zawsze przed liftem. Nie było :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Zawsze mówię, ze mam na podwórku 2 sztuki z 2003. Jedna 1,6 druga 2,0 i obydwie mają. Pierwsza krajowa, a wiadomo na rynkach wschodnich często cieli koszty na różnym wyposażeniu. Diesle wiem, że niektóre nie miały, ale wtedy nie miały wszystkich osłon. Nie spotkałem, żeby część osłon było, a część nie - mówię o sprawdzonych pewnych egzemplarzach. Oczywiście jak ktoś kupił z salonu bez tych osłon niech się pochwali, zawsze to będzie zdobyte nowe doświadczenie. Jeszcze z lewej strony powinna być taki kawałek "styropianu" na wysokości uszczelki podszybia. Edytowane 20 Stycznia 2017 przez mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michuu Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Nie zdążyłem tam podjechać nawet a auto już sprzedane. Tak wiec trzeba szukać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Kolego w Sosnowcu masz komis Quatro. Podjedź zobacz bo mają właśnie jakąś Megankę w benzynie, ale hatchback. Nie ma jeszcze zdjęć więc jest raczej świeża. LINK Byłem tam kilka razy i auta zawsze były zgodne z opisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabes Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Skąd oni te ceny biorą. 10900 za 2002r :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Takie czasy cena=uczciwa oferta. I to nie zawsze :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michuu Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Kolego w Sosnowcu masz komis Quatro. Podjedź zobacz bo mają właśnie jakąś Megankę w benzynie, ale hatchback. Nie ma jeszcze zdjęć więc jest raczej świeża. LINK Byłem tam kilka razy i auta zawsze były zgodne z opisem. Znam ten komis. Raz było o nim w TVN Turbo. Raz tez tam oglądałem Scenica i nie zrobił na mnie wrażenia a miał być igla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Upss to nie wiedziałem :blink: W sumie to ciężko o uczciwą ofertę i przeważnie trzeba iść na kompromis. Koniec końców to używany 10 letni samochód i trzeba mieć tego świadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi