Kaloteck Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 1.6 dci jest praktycznie bezobsługowy. Od zakupu przejechałem 20000 km. pogadamy za pare lat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekrus Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Czyli że co, uważasz że tce ma wiekszy resurs niż 1.6 dci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Kaloteck Hmmmm, pogadamy za kilka lat. Opinię podałem pod kątem użytkowania FAP-a o co ktoś się pytał. Ciekaw jestem żywotności mocno wysilonego benzynowego. Silnik z niezbyt długą karierą na rynku, ciekaw jestem ile takich silników ma już na koncie 250000 km i więcej ;) Dodatkowo charakterystyka silnika, moment i moc wyżej niż diesel. Wygoda też inna. Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez pizza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emefe Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Wygląda na to że 1.5 dci to dobry silnik tylko trochę słaby. Jak on radzi sobie z chiptuningiem lub boxem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi