muniak.konrad Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Witam Możecie podać ile wam pali auto z tym silnikiem. Wiem że na autocentrum są raporty ale one nijak się mają do stanu faktycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Dodaj do średniej + - 10 % i po zawodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr130872 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 W trasie 7,5 l/100km z automatem W mieście jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muniak.konrad Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Właśnie w mieście wychodzi mi 11,5 w trasie przy 110 km/h 7 litrów. Zabija mnie miasto. Myślałem max 10 litrów a tu zonk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Ja mam SC II, jest troszkę wyższy i możliwe że i cięższy ale kiedyś liczyłem dla PB to miałem w takowych granicach (choć bliżej 11) ale ja mam ciężkawą nogę więc ma prawo. Pamiętaj że jest zima i może być troszkę większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muniak.konrad Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Miałem poprzednio nubire kombi 2.0 i spalanie w mieście było 10 litrów. Ojciec ma rav4 2.4 benzyna na automacie i pali mu w mieście 11 litrów w trasie przy 110km/h 7-7,5. Auto ma cięższe dlatego się dziwię. Kolega ma is200 i jego auto nie ma lekkiego życia a spalanie do 11 litrów a tam jest silnik R6. Wydaje mi się że powinno być spalanie w okolicy 9-10 litrów. Sprawdzałem na kompie błędów odczytu nie ma z czujników. No chyba że to spalanie to normalna sprawa. Edytowane 7 Lutego 2017 przez muniak.konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marycha Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 mi średnie z prawie 5000 km wyszło 11,6l/100 jazda w większości miasto - raczej dynamicznie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr87 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 W mieście oszczędnie niewiele ponad 10, trasa przy ok. 100 spala zimą koło 7,5-8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muniak.konrad Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 czyli wychodzi że to jest norma :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piccolo Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Na trasie 7 litrów pb, 8,5 LPG. W mieście 9-10 pb, LPG czasami pod 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarkoo87 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) jazda mieszana 8-9 litrów benzyny 95 nigdy nie miałem mniej i nigdy nie miałem więcej raczej jeżdżę rozsądnie. gdybym ciągle mu cisnął to pewnie ponad 10 by spalał Edytowane 14 Marca 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muniak.konrad Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 (edytowane) myślę że temat można zamknąć Edytowane 12 Marca 2017 przez muniak.konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi