Piccolo Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Drodzy, ciekaw jestem jaka historia może się kryć w poniższym ogłoszeniu. Powoli myślę o zmianie na 3. Temat 1.4 Tce i lpg obcykany plus chip. Najchętniej będę zakładał sam, więc ciekawi mnie dlaczego poniższe w tak nierealnej cenie: Mój odnośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valgrind Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 W ogłoszeniu nie pisze ile przejechane na LPG. O lubryfikacji też ani słowa. Kluczowa w ogłoszeniu jest właśnie instalacja LPG: jaka, od kiedy, jak strojona, itp. Nic o kontroli/regulacji zaworów. Przebieg i powyższe podpowiada że czas głowicy/zaworów dobiegł końca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Autu należy się b.dobrze przyjrzeć. Wymiany oleju co 30.000 km. LPG założono po gwarancji przy stanie ok.30.000 km, jest to instalacja KME-Silver. Kontroli luzów zaworowych nie przeprowadzono do tej pory Komplety opon - do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valgrind Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Wymiany oleju co 30.000 km. Tego nie wiemy, możemy się domyślać. Dodano: 22 lut 2017 - 11:05 LPG założono po gwarancji przy stanie ok.30.000 km, jest to instalacja KME-Silver. Gdzie to wyczytałeś? Skąd wiesz, że to KME-Silver i po 30k km? Po przełączniku? Bo nic więcej nie widać ze zdjęć, że ma LPG. Same domysły, zero faktów. Dodano: 22 lut 2017 - 11:05 Komplety opon - do wymiany i nawet opony z tych zdjęć zdiagnozowałeś, dobre :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Człowieku - opanuj się. Wystarczy zadzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi