tubbsgg Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Dzień dobry. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Znalazłem 2, jak mi się wydaje ciekawe egzemplarze. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Poprosiłbym o ocenę: /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-salon-polska-oszczedny-silnik-spalanie-ponizej-5l-100km-okazja-ID6yznMf.html#99d23a2531 /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-generation-2013r-dealer-fv23-i-wl-ochrona-kosztow-napraw-ID6yF8H9.html#bc0b2040dd /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Pozdrawiam. Regulamin pkt. 5.9 oraz pkt. 6 -Prezes Edytowane 23 Lutego 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Oba są dość ładne, trochę biedne, ale z wyposażenia to srebrny na plus lecz dziwią mnie rożne kołpaki, i coś w przodzie mi nie pasuje... brak informacji o "bez wypadkowy" a tym się raczej chwalą! Granatowy wygląda bardzo ładnie ale wyposażenie bardzo kiepskie. Edytowane 23 Lutego 2017 przez AdamiGo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubbsgg Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) No właśnie też mnie niepokoi brak informacji o bezwypadkowości no i te nieszczęsne kołpaki... /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Jeszcze takie coś się pojawiło: /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-5-dci-fv23-dealer-serwis-ID6yLP1L.html#43966f2e52 Regulamin pkt. 5.9 oraz pkt. 6 -Prezes Edytowane 23 Lutego 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Ta jest ciekawa, trza pojechać i sprawdzić na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Szkoda, że taka bieda wersja, lepiej szukać czegoś ciekawszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testral Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 32 tysiące za najgorszą biedę jaka wyszła z fabryki... Szkoda fatygi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Ja szukając samochodu wymagałem klimatronika,wszystkie elektryczne szyby, tempomat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Najatrakcyjniej to ta pierwsza pozycja wygląda. Kolpaki, to pryszcz, może mu ktoś po prostu ukradł dwa kołpaki? Troszkę niespasowany przód jest widać po szczelinach przy reflektorach. Jak by nie był stuknięty to to jest najlepsza oferta, bo młode auto, przebieg OK ( jak jest prawdziwy oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ol14 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Jeśli szukasz w tych rocznikach, to chyba lepiej wziąć po face litfingu, który był w 2012. Poznasz po ledach do jazdy dziennej pod lampami przednimi. Ten pierwszy srebrny z 2014 jest już po II lifcie. A poza tym, widzisz tu zgodność opinii, że to chude wersje. Też uważam, że nie warto takich brać, które mają ręczną klimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi