and.ru Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) Witam, Czeka mnie wymiana chłodnicy klimy i mam problem z jej doborem. Posiadam wersję z osuszaczem umiejscowionym osobno natomiast wszystkie chłodnice jakie do tej pory przeglądałem zgodnie z numerem oem (921000294R, Megane III 1.5dci 110km KM 2011) występują w wersji z osuszaczem. Przeglądałem katalogi Nissens, Valeo, NRF. Nie potrafię znaleźć chłodnicy bez osuszacza. Może ktoś pomoże? Z góry dziękuje. Edytowane 14 Marca 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Przykładowa aukcja: http://allegro.pl/renault-megane-scenic-iii-3-chlodnica-klima-opis-i6743366537.html#thumb/2 Kolega myli co to osuszacz bo on nie jest bezpośrednio przy chłodnicy,a do tego auta jest jeden model chłodnicy klimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and.ru Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zamontowany Nissens 940259. Wszystko spasowało. Dzięki za podpowiedź. Temat można zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi