sebastian_wifi Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Największa jego wada to słaba podaż (w Polsce nie był oferowany w MIII) więc jesteś skazany na auta z importu Megane III 2.0 dCi jak najbardziej była dostępna w Polsce. Nawet widniała oficjalnie w katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Przejrzałem katalogi ph1, ph2 i ph3 dla PL i nie ma tam 2.0 dCi. Masz gdzieś potwierdzenie? Może przez moment był dostępny, ale ja sobie nie przypominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomqu86 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ja nie znalazłem jak szukałem auta ,żadnego krajowego 2.0dci ani 2.0tce (pomijając Rs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Kolega kupował nowego w salonie Megana III 5 drzwiowy hatchback 2.0 TCe 180 KM w 2009 roku, rozważał też przez chwilę 2.0 dCi 160 KM. Później silnik 2.0 TCe został wycofany z hatchbacka, ale pozostał dalej w ofercie w Coupe. Ten sam los podzielił 2.0 dCi. Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez mayn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Przejrzałem katalogi ph1, ph2 i ph3 dla PL i nie ma tam 2.0 dCi. Masz gdzieś potwierdzenie? Może przez moment był dostępny, ale ja sobie nie przypominam. Proszę: Mój odnośnik Ja nie znalazłem jak szukałem auta ,żadnego krajowego 2.0dci ani 2.0tce (pomijając Rs Ostatnio był na sprzedaż używany z polskiego salonu w komisie Renault Zdunek, ale za dwa dni chyba już ogłoszenia nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomqu86 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Rzeczywiście macie racje, a w kombi też były dostępne ? Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez tomqu86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Na pewno bo to auto, które sprzedawał Zdunek to własnie było w kombi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloteck Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Kurcze, te demowki się szybko sprzedają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 W katalogu z listopada 2009 i późniejszych nie był już dostępny - czyli krajowe tylko 2008/2009. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renmaister Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Warto pojechać go zobaczyć? https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-auto-na-gwarancjinavisuper-stan-ID6ywcv5.html#f103edae35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ol14 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Na pierwszy rzut oka: 1. to jest wóz bez ESP, a dwukrotnie jest to w ofercie podane. 2. rocznik sprzed liftingu, a lampy przednie już z ledami do jazdy dziennej jak od 2012. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renmaister Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Jak poznałeś że jest bez ESP? i jak wyszukiwać ofert z silnikami FAP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 ESP - ABS i ESP jak wizualnie sprawdzić czy są? Ledy są pod reflektorami a nie w nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Jak poznałeś że jest bez ESP? Brak przycisku wyłączający system ESP/ASR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloteck Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ja bym bez ESP nie polecał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi