Andrzej-2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Jest powietrze w przewodach ? Zmieniłeś na przeźroczyste ? czy dalej trwasz w niewiedzy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Nie zmieniłem, ale pewnie trzeba od tego teraz zacząć, znajomi mówili mi, że lubią się wtryski zapowietrzac też i może się tak robić, możliwe? Dodano: 15 kwi 2017 - 19:24 No więc znalazłem winowajce, problem polegał na tym, że miałem rozebrane drzwi pasażera z przodu od strony kierowcy, oderwane miałem wygłuszenia i zdjęta tapicerka, jeździłem tak chwile bo czekałem, aż przyjdą części żeby wymienić czujnik itd... wczoraj wszystko ładnie złożyłem do kupy, dziś jadę w trasę i teoretycznie nic nie słychać, jakimś cudem dźwięk przenosił się przez te dziury od wygłuszenia do kabiny i tak się działo po dodawaniu gazu, teraz cisza, może troszkę słychać ale to już raczej normalny dźwięk diesla. Pozdro Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k330 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 nie ma się co obrażać na filtr, że jest made in china. Bo jak pójdziesz do ASO po oryginalny filtr to też dostaniesz filtr ze znaczkiem renault i będzie made in china.Co zrobić jak tam między innymi renault robi oem filtry, a raczej poddostawcy którzy robią oem filtry. ( filtr produkcji firmy UFI) U siebie wymieniałem na właśnie taki oryginał ale made in china i nie ma żadnych problemów. Choć zapewne są też i chińskie podróbki tych chińskich oryginalnych filtrów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi