Konrados1906 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ok a jaki koszt takiego przeprogramowania karty, jesli jest od innego auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Odblokowanie karty to koszt stosunkowo nieduży https://allegro.pl/listing?string=odblokowanie%20karty%20renault&order=p&bmatch=base-relevance-floki-5-nga-uni-1-2-0222 Natomiast dopisanie to już inna sprawa. Moją cenę mogę Ci podesłać na PW jak w razie będziesz chciał ale ja i tak z Warszawy jestem. Cinas jeszcze dalej od Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Dlatego nasze ceny na nic się nie zdadzą, musisz szukać kogoś na miejscu lub wycieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrados1906 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Jednak działa ta druga karta, bateria była padnięta, z tym że tylko jako "hands free" w czytniku nadal "karta nierozpoznana" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Odpala Ci auto na niewłożonej do czytnika ? To oryginał czy zamiennik jakiś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi