Peres_s6 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam. Z silnikiem diesla nigdy nie miałem stycznosci. Jak fachowo nazywa się i za co odpowiada element zaznaczony na zdjęciu? Pod tym elementem zauważyłem wyciek oleju. Regulamin pkt. 10 - odnośnie wklejania zdjęć na forum :!: -Prezes Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 To jest klapa gasząca, gaszak. Możesz spokojnie wykręcić i uszczelnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peres_s6 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Po co mnie przedrzeźniasz Jak ją uszczelnić? Regulamin pkt. 5.13 -Prezes Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 U mnie ciekło na połączeniu obudowy i tej aluminiowej rury - wyczyściłem i złożyłem na silikon wysokotemperaturowy. Na forum laguny jest dokładniejszy opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi