Testral Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Czy taka mata występowała w każdej wersji? Bo nie mam nic takiego a chętnie bym zainstalował o ile będzie pasować. Czy w hb są zawsze takie same, czy jest możliwość, że nie będzie pasować? Mam raczej słabo wyposażoną Megankę, czy możliwe, że fabrycznie nie miałem tej maty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Myślę że taka mata była tylko w II generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testral Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Była w 3 w htb i coupe. W kombi chyba nie spotkałem, nie wiem czy występowała w tej wersji nadwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Dokładnie taka jest w meganie 3 jak na zdjęciu, ostatnio wkładałem także śmiało mogę stwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testral Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Blake, dokładałeś bo nie miałeś fabrycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 W kombi jak najbardziej występuje. U mnie z przodu jest jeszcze na całej szerokości schowek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testral Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Czyli rozumiem, że jak kupię taką matę z jakiegoś hb, to powinna bez problemu pasować do mojego hb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 U mnie była fabrycznie, miałem poprzednio meganke 3 i też taka była na to idzie jeszcze taka prosta mata, która się składa w pół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testral Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 (edytowane) Zainstalowałem sobie tą matę, ale trzeba było pozbyć się tego styropianowego dekla od koła zapasowego. Niestety teraz podłoga straciła sztywność i wygina się po załadowaniu bagażnika. Tragedii nie ma, ale czuć tu oszczędności na materiałach. Ale zyskałem estetyczne miejsce na pierdoły. Edytowane 6 Czerwca 2017 przez Testral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golo89 Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Czy ktoś ma fotki jak to powinno wyglądać bez koła zapasowego? Widzę że są dwa rodzaje styropianu i nie wiem który pasuje do mojej wersji, który będzie lepszy. 1. https://e.allegroimg.com/s1024/0c1df8/555e99744812accdea0a57971ebe 2. https://a.allegroimg.com/s1024/0c0e9f/63b20a2342278e01e1d86429b34d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi