blake Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Witam, dzisiaj byłem u mechanika popytać o komplet rozrządu firma: INA (224 zł) i pompa wody firma: KWP (227 zł) i ewentualną wymianę. Chciałbym Was zapytać czy te marki to dobry wybór do mojej meganki ?? Dodatkowo przy okazji będzie wymieniana rolka + pasek + płyn chłodniczy, czy jest coś jeszcze co się wymienia przy okazji takiego zabiegu, coś co może się zużyć, wolę dmuchać na zimno, jeśli tak to co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Gdybym jeszcze raz wymieniał rozrząd, to przy okazji wymieniłbym termostat z obudową. Lubi tam płyn podciekać. Ale nie miałem wtedy tej wiedzy. Jeżeli chodzi o firmy, bo brałbym w oryginale. Pierwszy lepszy link: http://allegro.pl/rozrzad-pompa-renault-megane-scenic-iii-1-9-dci-i6787961903.html Myślę, że spokojnie znajdziesz taniej. Trzeba tylko poszukać :) Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez yogin74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Myślę, że wole kupić zestaw u mechanika i mieć pewność w razie W gdyby coś nie wypaliło zawsze mam gwarancję, a tak to byłaby lipa, chodzi mi o ocenę tych firm czy warto się w to pakować czy lipne części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 A mechanik tylko takie klamoty ci zaproponował czy też możesz dołożyć u niego kapkę więcej i mieć np. jakąś normalną pompę wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Były różne firmy, mówił, że ta zła nie jest i droga też nie, fundusze mnie ograniczają bo jak na razie troszkę włożyłem w ten samochód, jaką pompę byś proponował ?? rozrząd były ok ?? Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez blake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi