swt Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Witam , mam taki problem strzeliła mi linka od podnoszenia szyby od strony pasażera auto było u mechanika złożył fajnie wszystko działa, lecz pierwsza sprawa to taka że przycisk na drzwiach od zamykania otwierania działa odwrotnie naciskając w doł szyba się zamyka a wciskając w gorę otwiera to można by jeszcze przemilczeć, ale druga sprawa jest taka że gdy chciałem domknąć szybę z pilota naciskając 2x przycisk zamknięcia szyba się nie domyka a zjeżdża w doł przed usterką wszystko działało poprawnie co ten mechanik mógł tam poplątać nie tak może wtyczki nie tak powpinał?. Czekam na wypowiedzi dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RANAULT1 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Witam zmieniana tylko była linka czy cały mechanizm używany razem z modułem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swt Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Wymienił tylko linkę reszta pozostała bez zmian Dodano: 20 cze 2017 - 11:56 i jak wie ktos o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Prawdopodobnie zawinął odwrotnie linkę na rolce w mechanizmie. Jedź do niego i niech poprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi