pbet Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Przeglądając instrukcję natrafiłem na wzmiankę o możliwości dzielenia przestrzeni bagażnika: Nie mam u siebie ani tych blokad, ani tej taśmy. Czy jest ktoś kto posiada taką opcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 W kombi są takie klamry po bokach, odchyla się je i wtedy trzymają ruchomy fragment podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Potwierdzam - mam to u siebie. Czasem przydatne, ale jak ma się gumowy dywanik to już tak fajnie nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack3226 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 W kombi są takie klamry po bokach, odchyla się je i wtedy trzymają ruchomy fragment podłogi. Nie w każdym. Wg katalogu dopiero od wersji ZEN. Plus składane oparcie fotela pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karst Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Ja w Limited nie mam. To po boku z klamerką to jakiś pojemnik/organizer? U mnie jest tylko pusta wnęka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Tam jest po prostu schowek na drobiazgi (taka wnęka - wchodzi apteczka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 13 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Deku ta mata to coś takiego? Mój odnośnik Nie śmierdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Nie śmierdzi Na zdjęciu wygląda podobnie Jednak ja kupowałem poprzez Dawciu-o z tego forum, więc do końca nie wiem. Moja mata jest jednak nieco za długa bo mam za fotelami schowek na roletę. http://megane.com.pl/uploads/imgs/hosting_zdjec_1431426562__img_20150409_173915_1280x960.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Dzięki. Firma niby ta sama. Pytam ze względu na (ponoć) lepsze tworzywo, gdyż chcę kupić na zimę takie dywaniki z głębokim rantem i wolałbym uniknąć przykrego zapachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Ja na zimę mam te http://allegro.pl/show_item.php?item=5848797194 ale do Grandtoura do tyłu słabo pasują (sa za wąskie - tak jak oryginały gumowe) Dodatkowo odrobinę źle spasowany jest miejsce na lewą nogę kierowcy. Jest gdzieś o nich wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Zrobił się mały OT ale myślałem bardziej o tych: Mój odnośnik W MII miałem ze zwykłej gumy ale śmierdziały na kilometr przez pierwsze pół roku w samochodzie. Teraz mam gumowe oryginalne ale z bardzo niskim rantem i obawiam się o to, że woda w zimie będzie wypływać na wykładzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi