krzys2263 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Witam, czy miał ktoś z szanownych miłośników podobny problem? Mianowice podczas postoju samochodu na luzie strasznie trzeszczy mi szyba od szyberdachu. Wcześniej tego nie było, ogólnie to mam wrażenie że cała buda jakoś bardziej chodzi :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Przesmaruj uszczelki silikonem w sprayu i powinno minąć. Otwórz szyberdach i te uszczelki, które mają styk z szybą przesmaruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys2263 Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Zaraz zrobię zakup towaru o którym piszesz o spróbuję wykonać w/w zabieg.Mam nadzieje że pomoże a na razie dziękujębza szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwilma Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Mam to samo, strasznie denerwujące. Jak kupowałem auto problem nie występował. Też przesmaruję silikonem. Ciekawe od czego tak się dzieje? Może poduszki silnika są już trochę zużyte, że drgania silnika przenoszą się na budę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi