Abraxus Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Dziś zauważyłem, że wnętrza moich przednich lamp w Megane 3 są brudne od środka. Nie wiem jak to możliwe. Czy ktoś ma instrukcje jak zdemontować lampę i ją wybebeszyć, żeby wymyć? macie pomysł jak brud się tam dostał? Pod kratką podszybia mam absolutną masakrę. Jak to się ściąga, żeby tam wyczyścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Jest już temat o reflektorach: Mój odnośnik W demontażu podszybia pomogą Ci serwisówki z downloadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Do podszybia dostaniesz się po zdjęciu ramion wycieraczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abraxus Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Jest już temat o reflektorach: Mój odnośnik W demontażu podszybia pomogą Ci serwisówki z downloadu. Dzięki. Dobre te instrukcje. Z tego co widzę to, żeby się dobrać do podszybia to trzeba mieć jakieś dziwne łapki do ściągania wycieraczek. Trochę słabo to kupować na raz, żeby wyczyścić jedną rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Trochę słabo to kupować na raz, żeby wyczyścić jedną rzecz Kupisz raz i zostają na całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Da się ściągnąć wycieraczki bez tego ale trudnej, dłużej i trochę ryzykownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Żadnych łapek nie potrzebujesz. Odkręcasz śrubę i ruszasz wycieraczką na boki. Jeżeli nie jest zaśniedziałe połączenie, to bez problemu zejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 No właśnie Jeżeli nie jest zaśniedziałe połączenie A często bywa. Wiem coś o tym <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 (edytowane) I wtedy pojawia się element ryzyka bo trzeba podważyć i postukać i jak coś odskoczy można uszkodzić szybę (wiem coś o tym) Edytowane 12 Lipca 2017 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Ja jeszcze spytam: która serwisówka opisuje demontaż podszybia - wydaje mi się,że ściągnąłem wszystkie i nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 MR428MEGANE5 - mechanizmy i akcesoria.pdf 56A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi