pawel_4096 Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Witam. Chciałbym wymienić u siebie listwę wtryskową, ale kompletnie nie mam pojęcia jak do tego się zabrac. Czy może ktoś prosto wytłumaczyć krok po kroku jak to zrobić? Gdzie ona się znajduje? Może jakieś zdjęcia? Czy muszę odciąć dopływ paliwa? Odłączyć akumulator? Czy po wymianie trzeba jakoś kalibrować nowe wtryskiwacze? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Z tego co mi wiadomo to w m2 nie ma listwy wtryskowej tylko pojedyncze wtryski , jakie masz objawy że chcesz je wymieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Ciekawe, bo w serwisówkach ten element nazywają "rampą wytrysku", więc chyba jednak jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Ja jak miałem u siebie zdjęty kolektor dolotowy ( ten plastikowy) to prawie na pewno były 4 osobne wtryski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_4096 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Jest listwa wtryskowa na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi