hulajnoga10 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Mnie się wydaje, że to jest normalne. Zawsze tak miałem i to nawet u kolegi w astrze tak tył odskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Też tak mam. Od nowości. Na 15 calach Michelin i teraz 16 cali Falken. Czyli to nie opony. Zawieszenie i amorki mam sprawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu PW Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 robkan77, co do uskoku, to wydaje mi się, że są to subiektywne odczucia. M2 jest stosunkowo sztywna i ma szeroko rozstawione koła (nie jest długą limuzuną), a przejeżdżając przez nierówność nie trafisz idealnie prostopadle. Jeżdziłem Audi A3 braciaka i odczucia były podobne. Miałem także kilka sytuacji "stresowych" na drodze i jak by było coś nie tak z zawieszeniem to musiał bym odwiedzić blacharza. Nie szukaj dziury w całym, ciesz się jazdą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robkan77 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Może i racja - ale to czasem wkurza i przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 ja stawiam na amory ,bo dlaczego uskok jest tylko ze strony prawej ??,jest to ewidentny objaw zużytego amora .przymierzam sie do wymiany jak mi zalatwia w dobrej cenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robkan77 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Napisz nam o efekcie wymiany amorków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grooha Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 tez mam takie uskoki auta na boki, np. w zakręcie trafię na nierówność to idzie w bok ale wraca. amorki niby są ok i inne rzeczy również. chodziaż w służbowej skodzie jak miałem takie objawy to po wymianie amorów uskoki ustały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi