Slimak Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 (edytowane) Dopadło mnie takie coś - niestety - jestem w stanie uwierzyć, że z mojej winy. Miałem powieszone na sterowaniu ogrzewaniem dwie choinki (wiem przesada - ale lubię) z takiej popularnej firmy Wun... seria Clasic. Co się okazało - środek chemiczny z choinek zareagował z powłoką pokrywającą te atrapy. Byłem w ASO - koszt wymiany niestety całego modułu to ok. 500 zł. Więc zostawiam. Piszę to tylko, żeby ostrzec innych... Zdjęcie poniżej... POZDRO Edytowane 28 Lipca 2017 przez Szmetterling Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Temat znany od wielu lat, kiedyś nawet widziałem stosowne ostrzeżenie na opakowaniu jakiegoś odświeżacza. Zobacz, jakie świństwo wdychałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimak Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 1 godzinę temu, Lelupi napisał: Zobacz, jakie świństwo wdychałeś. Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Polecam tego typu zapachy: Invisi. Rewelacja i nic nie dynda przed oczami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trasek Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Mi zrobiło to samo na gałce ze skrzyni DGS w starym passacie. W sensie na elemencie skry został ślad. Trzeba uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi