bistol Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Siema, chodzi mi o wpięcie się w kabel podający sygnał do wzmaka (standardowy niebieski REMOTE) którego tutaj nie widać. Dolne kostki to sterowania radiem, navi, bt itp. prawa strona głośniki, po lewej piny 12 i 15 czerwony +, gruby szaro-różowy masa tyle wydaje się ogarnałem. Zostają 4 kabelki, ale nie chce próbować na ślepo żeby czegoś nie zfajczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) MegiIII_kostka_radia.pdf Pin16 - Aktywacja multimediów Pin11 - Wł/Wył multimediów Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez karolaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bistol Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Cześć, odgrzewam kotleta, więc moje pytanie brzmi dla ścisłości: mam podłączony pod zapalniczkę, lecz bierze kosmiczne ilości prądu, chciałem to podpiąć pod kostkę w radiu. Oczekuję, że sub włączy się gdy włączę radio i wyłączy jak wyłącze radio, czy jest to możliwe ? pod który kabel się podpiąć, powiecie dokładnie gdzie się wlutować ?? Byłbym niezmiernie wdzięczny za odpowiedź, z tego co pisze karola to pin16 lub pin11, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie czy którykolwiek z nich, stąd pytanie, pozdrawiam Krzysztof.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi