ReeperZiP Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Witam Jak wyciągnąć radio zmieniarkę, która ma dwa płaskie otwory po obu stronach. Nie mam żadnych wyjmaków. Zakupiłem kabel aux-mini jack i chciałbym podłączyć ale nie wiem jak wyciągnąć radio i czym? Renault Megane II ph1 2005r Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Z wyjmakami byłoby najłatwiej. Jeśli nie masz i nie chcesz kupić (kosztują grosze) to zrób je sam z dwóch blaszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReeperZiP Opublikowano 1 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Tylko nie wiem jakie kupić, patrzyłem na allegro i są klucze ale do wersji z 4 dziurami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Raczej coś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi