mariuszekf Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) Witam, mam problem z bujaniem skrzyni biegów, lewarka przy zwalnianiu. Sprawdzałem silnikiem poduszkę dolna, bo wyczytałem na forum że ona jest za to odpowiedzialna i luz mały jest ale bez tragedii. Wyjąłem tą łapę i guma jest cała ale na obudowie wewnątrz widać ślady przesuwania się gumy przód, tył o ok 1cm.Czy to dyskwalifikuje tę poduche, nigdy nie miałem z tym do czynienia, jak się guma rozwala to sprawa jasna, a tak nie wiem, co o tym Sądzicie Edytowane 2 Września 2017 przez mariuszekf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Witam czy poduszka w takim stanie może być uszkodzona, mam bujanie lewakiem jak zdejmuje nogę z gazu, tak jakby bujanie silnika przy prędkości ok.130 km. Tak jak pisałem wcześniej guma jest cała, proszę o komentarze jak ktoś wymieniał takową, czy była w gorszym stanie,czy po prostu ta guma się wypracowała i jest za miękka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi