airbites Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Witam, u mnie nie świeci żarówka w oświetleniu rejestracji lewa strona, brak prądu a prawa strona świeci. Co trzeba sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Coś nie łączy, lub kabelek jest przerwany, bo połączenie jest z jednej lampki do drugiej,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 W każdym bądź razie lewa lampka bierze zasilanie od prawej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 15 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 (edytowane) Hmmm...domyślam że bez zdemontowania zderzaka nie obejdzie? Sprawdziłem napięcie ta nie świecąca ok. 3 V , a druga 12,6 V i kable są 3 czyli jeden czarny i dwa niebieskie. Spróbuje zdemontować plastyki obok siedzenia ale coś trzyma mocno i nie wiem jak zdjąć bez uszkodzenia...Widać tam wtyczka zaśniedzona. Edytowane 16 Września 2017 przez airbites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi