Heat Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r3tro Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Witam wszystkich, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vacs_163 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Witam wszystkich od wczoraj zostałem posiadaczem Megane. Troche kosmetyki i będzie jak laleczka :) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad-m Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Witam i pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Witam Wszystkich Serdecznie Jestem Kuba z Nowej Soli w woj. Lubuskim. Zarejestrowałem się na forum gdyż obecnie użytkuje Megane 1.4e z 98roku i mam parę z nią problemów. Jest to auto mojej narzeczonej i obecnie robi za moje autko zsatępcze Sam jeżdżę Audi A3 i serdecznie zapraszam na a3-club.net Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figus1970 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Witam wszystkich Forumowiczów! Mam nadzieję nauczyć się wiele od Was,a z mojej strony służyć radą nie tylko na tematy motoryzacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arka3 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Witam wszystkich. Od wczoraj stałem się posiadaczem Megane II 1.6 kombi Z chęcią będę korzystał z Waszych rad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskinia Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Witam się trochę na zapas-może w przyszłym tygodniu kupię Megi II i trochę szpieguję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballrog75 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 To mój pierwszy post na tym rewelacyjnym forum. Rewelacyjnym głównie dlatego że mam zamiar nabyć drogą kupna Scenika a więc wkrótce z biernego oglądacza mogę się zamienić w aktywnego klikacza - obym pisał o zachwytach nad nowym nabytkiem ;-) Tak więc WITAM się serdecznie z forumową ekipą. Jestem Tomek vel. Ballrog75. Witam Serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artbrt Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Witam Wszystkich Forumowiczów Co prawda nie mam megi, ale w domu dwie renówki Renault Clio I 1,4 i Renault Super 5 1,4 GTT pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psantic Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Witam wszytskich Zarejestrowałem sie na forum poniewaz noszę sie z zakupem meganki cupe a to forum to kopalnia informacji na temat tego modelu jak i całej marki :P Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg-11 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Pozdrawiam wszystkich na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavo88 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Witam Wszystkich Mam zamiar stać się posiadaczem Meganki bądź Scenic-a i dlatego dołączyłem do Waszego grona.Dzięki forum uzyskuję bardzo wiele odpowiedzi na moje pytania. Pozdrawiam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grego Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Witam wszystkich Jestem tu nowy, jeżdżę meganem 1,4 16V. Przedtem zaliczyłem dwa razy clio i dwa peugeoty. Pozdrawiam grego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek555 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Witam, Jestem Jarek, mam 37 lat. Interesuję się motoryzacją i oczywiscie jeżdzę swoją Meganką, która jak najbardziej mi odpowiada. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi